مواد لازم براي 6-5 نفر :
1کيلوگرم گوشت مغز ران گوسفند
2عدد متوسط فلفل دلمهاي سبز مکعبي خردشده
2عدد متوسط پياز مکعبي خردشده
1قاشق غذاخوري رب گوجهفرنگي
يک دوم قاشق چايخوري زعفران
100 گرم کرهي پاستوريزه
بهمقدارلازم نمک و فلفل
2قاشق غذاخوري آب ليمو
روش تهيه:
گوشت را تميز کنيد و به صورت مکعبي برش دهيد. سپس آن را در چوب مخصوص (سيخ کباب چوبي) به سيخ بکشيد و در لابه لاي هر تکه گوشت 2تکه پياز و 2 تکه فلفل قرار دهيد. کره را در ظرفي آب کرده و سيخها را در آن قرار دهيد. آنگاه ظرف را روي حرارت قرار دهيد.
گاهي ظرف را تکان دهيد تا گوشتها کمي تفت داده شود. سپس رب گوجهفرنگي را با مقداري کره تفت داده و 3-2 ليوان آب اضافه کنيد و پس از جوش آمدن، داخل گوشت بريزيد. پس از آن با حرارت ملايم بگذاريد تا بپزد. در پايان زعفران، آب ليمو، نمک و فلفل را اضافه کرده و اجازه دهيد تا آب آن کمي کشيده شود. آن گاه سيخها را در ديس چيده و سس باقي مانده را روي آن بريزيد و همراه با چلو سرو کنيد.
انرژي کل غذا 2860 کيلو کالري است.
نظرات شما عزیزان: